Asiakaskokemuksia hoidoistani

Elämänmuutos kokonaisvaltaisesti parempaan

”Jos kysytään mikä elämässäni on muuttunut Eija-Mariian hoitojen jälkeen, niin voisi ennemminkin kysyä onko mitään mikä ei olisi muuttunut. Tuntuu nimittäin siltä, että koko elämäni muuttui merkittävällä tavalla, kun olemiseni tapa muuttui.

Tulin Eija-Mariian luo tietoisena, että jokin oli vialla, koska en ollut onnellinen itseni kanssa. En kuitenkaan osannut tarkalleen nimetä mikä oli vialla ja sitä kautta en osannut itse korjata asiaa. Eija-Mariian tapa sanoa asiat suoraan juuri niin kuin ne ovat, oli minulle silmiä avaavaa. Monta kertaa mietin käyntien jälkeen, että ”miksei kukaan ollut koskaan kertonut minulle tuota”. Jollakin tasolla olin tiennyt asioiden olevan niin, mutta elämästäni oli aina puuttunut se ihminen, joka olisi saanut minut näkemään itseni sillä tavalla kuin Eija-Mariia.

Eija-Mariialla on ihmeellinen kyky nähdä ihmisestä mikä on hänen sisällään se asia, joka on ongelmana. Sen lisäksi hänellä on kyky kertoa asia sellaisella tavalla, että sen todella sisäistää. Parasta mitä Eija-Mariialta sain, oli kokemus siitä, että hän oli täydellisesti minun puolellani. Se oli minulle uusi ja kiitollisuutta herättävä kokemus.

Tällä hetkellä elän elämääni ihmetellen sitä, miten ihmisten käytös ympärilläni on muuttunut sen seurauksena, kun itse olen muuttunut. Jos joku väittää, ettei aikuinen ihminen voi muuttua, voin vain todeta, että olen elävä esimerkki siitä, että se on mahdollista. Siihen tarvitaan vain riittävästi tahtoa ja rohkeutta pyytää apua silloin kun sitä tarvitsee.”

- Nainen 33v

Selän jännitystila

”Selän jännitystilojen purkaminen energiahoidoissa on ollut suureksi avuksi omassa soittamisessani ja työssäni soiton opettajana. Erilaiset voimakkaat kivut ovat hävinneet nopeasti, kun niihin on löytynyt syy menneiden elämien tapahtumista ja kun minua on niiden osalta hoidettu energiahoidolla Eija-Mariian vastaanotolla. Esimerkkinä mainittakoon oikean kantapään hoito, jossa kävelyä pitkään haitannut kipu hävisi, kun näkyviin nousi kipua tuottanut tapahtuma menneestä elämästä. Vastaavia tapahtumia, erilaisten kipujen nopeita katoamisia on vuosien varrella ollut useita. Niinpä mieleeni on noussut kysymys, kuinka paljon ihmisten kivuista ilmenee vastaavista syistä ja olisi näin ollen nopeasti hoidettavissa. Menneiden elämien tutkiminen on myös lisännyt ymmärrystä nykyiseen elämääni.”

– Yllättynyt

Uupumisesta voimaantumiseen

”Minusta tuntui puoli vuotta sitten siltä, että elämäntilanteeni oli ottanut minusta täyden kontrollin. Olin burnoutin partaalla ja tuntui, että elämäntilanteeni oli imenyt viimeisetkin energian rippeet kropastani. Johdatuksesta tuttuni ohjasi minut Eijan luokse ja muutos alkoi jo ensimmäisestä käynnistä. Jatkoin Eijalla käymistä säännöllisesti ja nyt puoli vuotta myöhemmin tuntuu, etten anna enää minkään kahlita itseäni tai imeä energiaani. Olen oppinut käsittelemään lapsuuteni traumoja ja päässyt eroon 9 vuotta kestäneistä selkävaivoista. Olen ikuisesti kiitollinen siitä tuesta ja avusta, jota olen Eijalta saanut!”

- Henri

Pelkojen voittaminen

”Aloitin energiahoidossa käynnin noin vuosi sitten ja olen huomannut suurta muutosta itsessäni. Minulla on ollut paljon asioita mitkä olin lakaissut maton alle, jotka olivat alitajunnassani vaikuttaneet siihen miten elin elämäni. Hoidosta olen saanut paljon apua ja suurta helpotusta minun ongelmiin ja niiden ratkaisemiseen. Uskallan vihdoinkin olla oma itseni. Voimakkaat pelkoni ovat lieventyneet huomattavasti, osa kadonnut kokonaan.”

- Kätlin

Elämänsuunnan selviytyminen

Aloitan sanomalla että Sinä olet yksi parhaimpia ”ellei paras” asia mitä minulle on tapahtunut koskaan elämäni aikana. Olet opettanut ja antanut minulle tosi paljon. Olen oppinut niin paljon itsestäni ja myöskin muista ihmisistä pelkästään sinun kauttasi. Olin niin hukassa kun kävin ensimmäisen kerran luonasi, noin vuosi sitten, että ei mitään järkeä!

Olen oppinut kauttasi pitämään itseäni paremmin tasapainossa ihmisenä. Olen oppinut päästämään irti ylpeydestäni, egostani ja myöskin pystynyt käsittelemään vihaani oikealla tavalla niin kuin pitääkin. Olen myöskin oppinut miten päästää irti kaikista syyttelyistä ja oikeasti hyväksyä tai ehkä tärkeämmin ymmärtää, että vika on usein meissä itsessämme eikä ulkoisessa maailmassa… Kaiken lisäksi olen sinun avullasi saanut pahimmat traumat elämästäni/menneestäni pois käsiteltyä ja pystyn nauttimaan hyvin paljon olostani. Olen päässyt myöskin pahimmista riippuvuuksistani eroon ja pystyn nauttimaan yksin olemisesta paljon paremmin kuin koskaan. Viimeisenä sanon, että olen kokenut elämäni parhaimman rakkauden hetken kanssasi kun olin 3-vuotias ja luulin sinun olevan Äitini – se kun pidit minua kädestä kiinni oli elämäni paras hetki kenenkään naisen kanssa <3″

- Hamid

Itsetuntemus ja itsensä hyväksyminen

”Alkuun käynnit Eijan luona olivat ensiapua omaan pahaan oloon ja auttoivatkin aina. Vähitellen kuitenkin aloin ymmärtää jotain…tai ainakin tajuta, mitä pitäisi elämässä ymmärtää…Mitä ajatella…Miten elää tässä hetkessä…Mitä ovat ne asiat, mitkä ovat vaikuttaneet siihen, mitä olen nyt…miksi olen sellainen kuin olen….Ja vähitellen olen oppinut myös arvostamaan itseäni sellaisena kuin olen. Ennen Eijaa en kyllä tiennyt mitään mistään henkisistä asioista, mutta nyt ehkä tiedän jo vähän jotain ja se tieto ei ainakaan lisää tuskaa. Päinvastoin. Olen oppinut olemaan edes vähän enemmän armollinen itselleni ja ajattelemaan myös itseäni. Käynnit eivät ole olleet pelkästään konkreettisia ohjeita ja apua, vaan rauhoittumista, omien ajatusten keräämistä kasaan, pysähtymistä hetkeksi arjessa, rentoutumista, erilaista elämää. Kiitos Eija :)”

- Riku Jaro

Kaukohoito apuna

”Ensi käyntini Eijan luona oli 14.2.2007 klo 20.00-21.00 ja kalenterimerkintä kertoo seuraavaa ”mahtava rentoutustuokio”. Ennen Eijalla käyntiä olin kokeillut kaikkea mahdollista ja kyllästynyt kun mikään ei ollut auttanut. Eija on ollut mukana elämässäni siitä saakka välillä todella intensiivisesti ja välillä vähemmän, tilanteestani riippuen. Olen Eijalle paljosta kiitollinen. Eija on auttanut minua monin eri tavoin henkisellä, psyykkisellä ja fyysisellä puolella. Tässä muutamia asioita mainitaksesi: vanhempieni poismeno, stressi, kehon kivut, pelot,parisuhde.

Kaukohoito kuuluu myös Eijan laajaan osaamiseen. Sairastuin vakavasti ja jouduin sairaalaan. Kun vihdoin ja viimein pääsin kotiin, olin ihan loppu ja halusin nopeuttaa paranemistani. Otin yhteyttä Eijaan ja hän tietysti lupasi auttaa ja helpottaa oloani. Sovimme, että klo 21.00-21.30 rentoutuisin ja ottaisin hoitoa vastaan. Kello 21.00 rentouduin makuuasentoon ottamaan hoitoa vastaan. Ensin tunsin kun koko vartaloni päästä varpaisiin oli sisäisesti kuuma, sitten maha alkoi ”poreilemaan” ja hiljeni vähän ajan kuluttua. Seuraavaksi mahan oikea yläosa alkoi kohoilla omaan tahtiinsa aivan kuin se olisi ollut irrallaan muusta vatsasta. Tämän jälkeen poreilua mahassa jonka jälkeen se rauhoittui ja tuntui ”tasaiselta” eikä siihen enää sattunut edes yskiessä. Tämän jälkeen olin tosi rentoutunut ja nukahdin. Seuraavana päivänä olo oli paljon parempi, oli energiaa ja särkylääkettä tarvitsin vain yhden koko vuorokautena.

Kiitos Eija, en edes halua miettiä missä olisin ilman sinua!”

- Tiina

Apu elämän haasteissa

”Tämän elämän haasteita kohdatessa sisäinen ääni alkaa kuiskia, mistä löytyy apua työstämiseen. Ennen kuin huomaankaan, kirjoitan sinulle viestiä ja pyydän hoitoaikaa. Puhelinkeskustelussa hoidon aikana tapahtuu niin monia asioita samanaikaisesti. Tunnen, kuinka hankalalta tuntuvia asioita, kokemuksia, tunteita, kaikkea vanhaa ja elettyä nostetaan esiin. Osut sinne ytimeen. Annan kaiken nousta, olo on niin turvallinen, olethan siinä auttamassa.

Välillä niin suuri vapautuminen tapahtuu jo hoidossa, että pitää nauraa ääneen. Tulee kertakaikkisen suuri vapauden ja ”väljyyden” tunne. Olo on riemukas ja niin euforinen. <3

Toisinaan asiaa pitää vielä työstää ja kohdata se kaikki mitä vastaan tulee. Vaikeuksista huolimatta, juuri hoidon ansiosta, on kuitenkin tunne asioiden etenemisestä. Hoito antaa siis myös lujaa uskoa kaiken kohtaamiseen asioiden ollessa vielä kesken. ”Minä selviän tästä kyllä”… Ja jälleen, kun vapautuminen koittaa…ei siihen sanat riitä.

Kertakaikkiaan Eija-Mariia, suuri kiitos kaikesta avusta, jota olen sinulta tässä matkan varrella saanut. <3″

- Kiitollisuudella ja Rakkaudella, Sari

Vapaaksi tunnelukoista ja selkeämpi mieli

”Aloin käydä Eija-Mariialla kolme kuukautta sitten ja tänään olen aivan kuin toinen ihminen. Ihmismielen toiminnan hyvin tunteva Eija-Mariia on opettanut minua ymmärtämään, miksi olen kohdannut tietyt vaikeudet elämässäni ja opettanut, että minua säikäyttäneet pahat ajatukset ovat vain alitajuisia ohjelmia, jotka kaikki voidaan sammuttaa.

Empaattinen Eija-Mariia hoitaa asiakastaan rakkaudella. Synnynnäisen näkijän kykynsä ansiosta hän pystyy auttamaan paljon enemmän kuin ns. tavallinen energiahoitaja. Hän esimerkiksi näkee, mikä tunnepuolen vastine löytyy fyysisten vaivojen taustalta. Mikäli syy kärsimykselle ei löydy tästä elämästä, pystyy Eija-Mariia poistamaan aiheuttajan menneistä elämistä. Useista minua hoitaneista energiahoitajista hän onkin ehdottomasti paras.

Eija-Mariian vetämä Neljä koria -uudelleen syntymisprosessi oli ratkaiseva tekijä omalla polullani. Ilman häntä en olisi ehkä koskaan tajunnut, että uudempien traumojen hoitamisen esteenä ollut paha oloni on tullut minulle jo ollessani vielä äitini vatsassa. Neljän korin jälkeen olen alkanut vapautua noista tunnelukoista, ja hyvinvointini kohenee vauhdilla. 

Eija-Mariialta olen myös oppinut, miten hoitaa itse itseäni ja rakastamaan sisäistä lastani. Henkinen ja fyysinen parantumisprosessini on vielä kesken, mutta tiedän pääseväni pian takaisin rakkauteen ihanan Eija-Mariian avulla. Olen hänelle ikuisesti kiitollinen.”

- Lotta 28v